Please reload

Recent Posts

OPEN CALL for the seventh edition of Artistar Jewels

June 7, 2019

1/3
Please reload

Featured Posts

ASSAMBLAGE - SELECTED BY NOT JUST A LABEL for ORIGIN - Passion and Beliefs Milano 2016

August 18, 2016

 

 

 

Assamblage Asociatia Nationala a Autorilor si Designerilor de Bijuterie Contemporana a fost selectata de cunoscuta platforma internationala Not Just a Label pentru a expune o selectie a membrilor comunitatii ei in cadrul evenimentului Origin - Passion and Beliefs. Acesta va avea loc in perioada 6-8 septembrie in cadrul renumitului Fiera Milano Rho-Pero, Hall 8.

 

Origin Passion and Beliefs este organizat printr-un parteneriat de exceptie NJAL - intre una dintre cele mai proeminente comunitati globale de designeri din zona creativa (peste 18.000) si organizatorul de targuri internationale de bijuterie contemporana Fiera di Vicenza. Evenimentul este un concept nou de trade show, dedicat designerilor emergenti, cu accent atat pe partea de concept si originalitate, cat si pe partea de manufactura si calitatea executiei.

 

 

 

 

 

Selectia de designeri Assamblage: David Sandu, Juls by Teodora Rus, Gabriela Secarea, Roxana Hodorog, Monica Iacovenco, Madeleine by Madalina Radulea, Malute by Luiza Teodorescu, Lucienne, Cleopatra Cosulet si Corina Mardari.

 

Origin a adunat la fiecare editie peste 100 designeri din mai mult de 50 tari, transformandu-se intr-un incubator creativ care ofera posibilitati de conectare si networking, precum si expunere internationala catre presa si professional buyers.

 

"Acesti designeri nu au fost selectati doar pentru viabilitatea comerciala a creatiilor lor, cat si pentru dedicarea lor catre maiestrie si calitatea productiei, sustenabilitate si curajul de a fi "oaia neagra" care revolutioneaza industria fashion." Stefan Siegal, fondatorul NJAL.